DXL – Danish Xbox League

7. februar 2022 Slået fra Af Jacob

Stemningsvideo fra DXL LAN Oktober 2022

Så har vi igen været til Danish Xbox League LAN, og oplevelsen bliver kun bedre og bedre. Danish Xbox League er absolut en forening for alle, som elsker at spille socialt, hvor alle vil hinanden det bedste. I forbindelse med eventet, testede vi 8 forskellige headsets. Der kommer en episode ud, hvor disse bliver bedømt senere på året. Se videoen herunder, for at fornemme stemningen.

Stemningsvideo fra DXL LAN April 2022

Vi var på Danish Xbox League Lan i weekenden 8-10 April, og det var en vanvittig god oplevelse. Danish Xbox League er absolut en forening for alle, som elsker at spille, hvor alle vil hinanden det bedste. Se videoen herunder, for at fornemme stemningen. Slik og sodavand blev delt gratis ud, af et medlem med et stort hjerte.

Video som viser stemningen fra DXL LAN April 2022.

Vi glæder os over, vores nye samarbejde med DXL.


Link til DXL’s website: DXL – Danmarks førende xbox forening (danishxboxleague.dk)


Sammenarbejde med DXL

Vores podcast “Gamle mænd i nye spil”, har startet et mindre sammenarbejde op med den frivillige forening DXL, for at skabe mere fokus på de danske xbox spillere, samt udbrede budskabet ud om foreningens eksistens. Foruden dette, får vi muligheden for at møde nogle af vores lyttere, så vi kan blive skarpere på, hvad i gerne vil høre i vores podcast, og hvad medlemmerne får ud af medlemskabet ved DXL.

Lyt også til vores episode med formanden fra DXL

Episoden er en kombination af et interview med formanden Tom Binder, samt spilanmeldelsen af Sea Of Thieves, hvor Tom gæste anmelder.

Gamle Mænd i Nye Spil 2022
Gamle Mænd i Nye Spil 2022
Tom Binder formanden fra DXL og anmeldelse af spillet Sea of Thieves
Loading
/