DXL – Danish Xbox League

7. februar 2022 0 Af Jacob

Stemningsvideo fra DXL LAN April 2022

Vi var på Danish Xbox League Lan i weekenden 8-10 April, og det var en vanvittig god oplevelse. Danish Xbox League er absolut en forening for alle, som elsker at spille, hvor alle vil hinanden det bedste. Se videoen herunder, for at fornemme stemningen. Slik og sodavand blev delt gratis ud, af et medlem med et stort hjerte.

Video som viser stemningen fra DXL LAN April 2022.

Vi glæder os over, vores nye samarbejde med DXL.Sammenarbejde med DXL

Vores podcast “Gamle mænd i nye spil”, har startet et mindre sammenarbejde op med den frivillige forening DXL, for at skabe mere fokus på de danske xbox spillere, samt brede budskabet ud om foreningens eksistens. Foruden dette, får vi muligheden for at møde nogle af vores lyttere, så vi kan blive skarpere på, hvad de gerne vil høre i vores podcast, og hvad de får ud af medlemskabet ved DXL.

Kommende episode med formanden fra DXL

I næste weekend udgives vores kommende episode, som bliver en kombination af et interview med formanden Tom Binder, samt spilanmeldelsen af Sea Of Thieves, hvor Tom bliver gæste anmelder. Det glæder vi os meget til at bringe.