Om os & Kontakt info

Folkene bag podcasten “Gamle mænd i nye spil”

Preben H Pedersen & Jacob K Therkildsen

OM OS

Som titlen på vores podcast indikere, er vi gamle mænd som prøver kræfter med nye spil. Vi ser frem til mange fremtidige underholdende timer sammen med dig. Hvis du også har en passion for spil, skal du helt sikkert følge vores podcast, og lytte med i fremtiden.

I vores episoder, anmelder Xbox, Playstation, PC og mobilspil, samt udfordre hinanden på flere forskellige måder, med diverse challenges.
Så hvis du kender det gamle spil Snake på Nokia 3210, er du kommet til det rigtige sted. Vi går helt oldschool, og giver spillene karakter i form af joysticks, hvor 10 er bedst og 0 er værst.

Husk, man bliver aldrig for gammel til at lege.

Hvis du får lyst til at spille, eller tale med os om andre fremtidige podcasts, eller har ønsker til en kommende anmeldelse, så kommenter her på siden, eller find os via nedenstående profiler på henholdsvis xbox eller playstation.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Hvis du har lyst til at spille med os, kan du se vores gamerprofiler under vores kontaktoplysninger, så hop ind på din xbox og tilføj os der. Vi glæder os til at møde dig


KONTAKT

Preben’s xbox profil: Heimdallr666

Mail: preben@oldmennewgames.dk

Jacob’s xbox profil: Fuldestodder

Mail: jacob@oldmennewgames.dk


SEND EN LYDFIL TIL OS, SOM VI KAN BRUGE I VORES PODCAST 🙂

Du har også mulighed for at sende en lyd besked til os, som vi evt. kan bruge i en kommende episode. Så har du noget på hjertet, en god ide til en podcast, et spil du gerne vil have os til at anmelde eller en kommentar til en af vores tidligere anmeldelser, skal du bare trykke på knappen herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hold dig munter, vi ses forhåbentlig i et spil

Preben & Jacob