Far Cry 5 – Spilanmeldelse af et spil, hvor der kæmpes mod en stræk troende sekt

Far Cry 5 – Spilanmeldelse af et spil, hvor der kæmpes mod en stræk troende sekt

16. oktober 2022 Slået fra Af Jacob
Gamle Mænd i Nye Spil 2022
Gamle Mænd i Nye Spil 2022
Far Cry 5 - Spilanmeldelse af et spil, hvor der kæmpes mod en stræk troende sekt
Loading
/

Psykopat og sekt leder!

Det et da noget af en kombi.

Din fjende nr.1 i dette spil er kombinationen af en psykopat og en stærkt troende sekt for fuld udblæsning.

I slutningen af ​​2018, er der en fælles operation mellem United States Marshals Service og amtets politi afdeling – bestående af vicemarskal Cameron Burke, sherif Earl Whitehorse og hans stedfortrædere Joey Hudson, Staci Pratt og ens egen karakter. De ankommer til Eden’s Gate kirke, for at arrestere Joseph Seed der er anklaget for kidnapning med hensigt at skade. Selvom Josef ikke yder modstand, hævder han, at Gud ikke vil tillade, at han bliver taget. Da han bliver eskorteret væk, angriber kultmedlemmerne taskforcen og får deres helikopter til at styrte ned. Joseph undslipper og beordrer kulten til at fange taskforcens medlemmer, og så går spillet for alvor i gang.

Du overlever og undslipper med hjælp fra Richard “Dutch” Roosevelt, en lokal overlevelsesmand, der forklarer, at kulten har tolket forsøget på at arrestere Joseph, som opfyldelsen af ​​hans profetier. I troen på, at verdens ende er over dem, er de begyndt “the Reaping”, en koncentreret indsats for at rense Hope County for ikke-troende og samle alle materielle behov. Da amtet nu er afskåret fra omverdenen, er det nu din opgave at kontakte den spæde modstand som er spredt over hele Hope County for at samle allierede, redde indsatsstyrken og afvikle kultens operationer. Selvom ”de troende” fokuserer deres indsats på at stoppe dig, fastholder de interessen i at du bliver rekrutteret til deres sag.

Det er primært Joseph’s familie, som er overhovederne eller bosserne der styrer de opdelte områder på kortet, hvor du både kan følge historien eller løse sidemissionerne.

Hvis du vil vide mere, så lyt til denne episode af podcasten Gamle Mænd i Nye Spil.

Links

Vores instagram:https://www.instagram.com/gamle_maend_i_nye_spil/