Manden bag Odense E-sport, Jens Martinus Pedersen

Manden bag Odense E-sport, Jens Martinus Pedersen

1. april 2022 0 Af Jacob
Gamle Mænd i Nye Spil 2022
Gamle Mænd i Nye Spil 2022
Manden bag Odense E-sport, Jens Martinus Pedersen
/

Jens Martinus Pedersen startede i sin tid Odense E-sport. Det er en af danmarks største og førende esports virksomheder, men stor fokus på de unges trivsel. Vi har talt med Jens, for at høre om den rejse det har været at opstarte Odense Esport, drive det til en relativ stor klub og kommen igennem et par år hvor sporten har været meget presset af Corona.

Odense Esport er i dag andet end bare en klub for gamere. De har tænkt ud af boksen, og underviser i dag bl.a. også på HF, samt hjælper handicappede med at få en oplevelse, de normalt ikke kan få. Det og meget mere kan du høre mere om i denne episode der handler om både de positive sider men også negative sider af gaming verdenen.

Psykolog Kasper Høgh kommentere også på nogle af det ting, som Jens har oplevet med de unge, i forbindelse med forældre som føler at de har mistet deres børn til Esporten.

Odense Esport’s hjemmeside finder her: www.odense-esport.dk/

Kasper Høgh’s hjemmeside finder du her: www.psykologhogh.dk/

Og hvis du bare må høre flere af vores spændende episoder, skal du hoppe ind på www.oldmennewgames.dk , her har vi samlet alle vores interviews og anmeldelser.

Følg os også på instagram: https://www.instagram.com/gamle_maend_i_nye_spil/

God dag til jer alle, og husk: ”Man bliver aldrig for gammel til at lege”.